Vahvlid

KRÕBEDAD VAHVLID

08:21

Eelmisel reedel peale tööd sõitsime R'ga maale, nii nagu iga teinegi nädalavahetus. Ema teeb alati mingi super maitsva toidu ja nii möödubki reede õhtupoolik tavaliselt laua ääres jutustades ja head toitu nautides.
Laupäeva veetsin aga Kairon Omariga. Temaga on nii hea aega veeta ja rääkida, imeline pisike kutt, kes viskab igal sammul kildu. Õhtul küpsetasime vahvleid, kuna pühapäeval oli vanavanemate päev.
Ma olin kindel, et ise nad neid vahvleid tegema ei hakka aga arvasin, et nad oleksid kindlasti väga õnnelikud, kui keegi neile neid teeks.


KRÕBEDAD VAHVLID

Vaja läheb:

Vahvlite jaoks (mina sain 32 vahvlit)
♥ 150 g võid
♥ 3 muna
♥ 200 g suhkrut
♥ 1 tl vanillisuhkrut
♥ 8.5 dl piima
♥ 450 g nisujahu

Kreemi jaoks
♥ vahukoort
♥ kohupiima
♥ Å¡okolaadi

♥ granaatõuna

Pane või potti ja sulata. Sega kausis sulavõi, munad, suhkur ja vanillisuhkur. Lisa vaheldumisi piim ja jahu. Lase 5 minutit seista. Seejärel asu küpsetama.

Kui vahvel on valmis, keera see kohe torbikuks. Sisse tegin ma vahukoore-kohupiima kreemi šokolaaditükkidega. Vahele ja peale panin granaatõuna seemneid.


Vanavanemad olid rohkem kui rahul (isegi vanaema sõi, kes muidu üldse magusat ei söö) ja see oligi ju eesmärk. Peale vanavanemate said ka kodused isu täis ja üleüldiselt- need vahvlid on ikka suurepärased! :)

Xoxo, G